Vi erbjuder erfarna konsulter på plats men tar även på oss uppdrag på distans.

Våra tjänster

Mekanisk konstruktion

Produktutveckling

Projektledning

Beräkning

Konceptframtagning

Prototypframställning

Branscher

Tjänster

På vårt projektkontor utför vi kompletta uppdrag som innefattar projektledning, konstruktion, beräkning, produktutveckling samt produktionsteknik.

 

Vi utför även uppmätningar, fabrikslayouter, GA, CE-märkning och teknisk dokumentation. Vi arbetar även på distans som ”satellitkontor” via vpn-tunnel till kund.

Helhetsåtagande

Vi erbjuder helhetslösningar såsom konstruktion, tillverkning, installation och CE-märkning av specialmaskiner och olika typer av utrustningar. Vi anpassar vårt erbjudande efter uppdragets omfattning vilket innebär att vi tar oss an uppgifter på allt från ett par timmar till mer långsiktiga projekt. Tillsammans tar vi fram en funktionell lösning som fungerar både tekniskt och visuellt. Med vårt kunnande och kontaktnät av tillverkare och leverantörer kan vi med rätt material och ytbehandling ta fram kostnadseffektiva prototyper såväl som färdiga produkter med flexibilitet i tillverkning och leverans.   

Cad och konstruktion

Vi tar fram 3D-modeller med tillhörande detaljritningar som skapas med stor noggrannhet och med tydlig måttsättning mot tillverkning. 

Normalt arbetar vi i Autodesk Inventor och använder oss av PDM-systemet Vault. Vi besitter även kunskap och erfarenhet av att jobba i andra CAD-system och det är inte ovanligt att vi utför uppdrag i dessa. Vår flexibilitet gör det möjligt för oss att inkludera hårdvara (Dator) och programvara (Cad-program) i våra tjänster.


  • Autodesk Inventor
  • AutoCAD
  • Creo
  • Solidworks

Digitalisering

Vi åtar oss även enklare uppdrag såsom renritning/digitalisering av äldre ritningsformat.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer